El Consell Municipal de Persones amb Discapacitat organitza una jornada de responsabilitat social en fira Municipalia

El Consell Municipal de Persones amb Discapacitat, el proper dia 26 d’octubre, portarà a terme una Jornada de Responsabilitat Social en el marc de Fira Municipalia.

Aquesta acció, es fruit de treball realitzat pel propis membres i va ser aprovada pel seu Plenari en maig de 2017.

La Jornada, que serà de matí, té per objectiu la presentació d’accions de responsabilitat social corporativa (RSC) a favor de la ocupació de les persones amb discapacitat, realitzades o proposades per les empreses i per les administracions, especialment, en l’àmbit de la contractació pública i la identificació de noves fórmules de col·laboració públic – privada.

Va adreçada a representants polítics, membres l’administració i professionals d’entitats i empreses interessats.

I ha estat organitzada per entitats com Allem, Aspid, Associació Down Lleida, Federació Catalan de Voluntaris/es, Sant Joan de Deu, el departament de contractació de l’ajuntament i sindicats.

A la tarda, i dins la mateixa temàtica, s’ha organitzat un face to face, entre les entitats membres del consell i empreses privades amb la finalitat d’establir i conscienciar sobre la importància d’incloure i complir les clàusules socials que legalment s’han de portar a terme tan a nivell privat com públic.

Les inscripcions a la Jornada, s’inicien el dia 2 fins al 20 d’octubre de forma gratuïta, i es poden fer a partir del següent enllaç, places limitades.

En aquesta acció, hem de destacar la implicació i col·laboració de Fira de Lleida, que ha donat suport cedint l’espai per a que aquestes accions plantejades pel Consell Municipal de Persones amb Discapacitats es poguessin portar a terme, sumant-se així a la fer de la Fira una Fira Socialment Responsable.

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.