Media Markt Lleida presentarà el seu Departament Business a la Fira de Lleida

L’àrea de Media Markt Business és líder en oferir solucions tecnològiques, integrals, personalitzades i innovadores per al mercat professional.

Més de 230.000 clients professionals de sectors com educació, hostaleria, agricultura, retail, construcció, salut o restauració han confiat en la unitat empresarial de Media Markt.

Media Markt segueix apostant per la seva àrea de solucions empresarials a Espanya. La companyia líder a Europa en distribució d’electrònica de consum, presenta a la Fira de Sant Miquel (Lleida) el seu servei Media Markt Business. L’àrea de negoci està destinada a oferir solucions integrals i innovadores a professionals independents, empreses, col·lectius o grans corporacions.

La creació d’aquesta àrea de negoci respon a l’estratègia de proporcionar solucions tecnològiques al mercat professional per tal d’accelerar la transformació digital de les empreses.

La línia de negoci està enfocada a conèixer les exigències del mercat i convertir-se en la primera opció de compra per al client professional.

Atenció personalitzada adaptada a les necessitats de cada client. El paper de Media Markt Business és el d’acompanyar als negocis a la integració de noves tecnologies, des de l’assessorament personalitzat i professional fins a la instal·lació i la formació, que permetin adaptar les metodologies de treball tradicionals a un escenari molt més dinàmic, interactiu i col·laboratiu. Tot això és possible gràcies a un ampli equip professional de més de 200 experts, integrats en els 82 establiments de la companyia a Espanya, que entenen la realitat de cada negoci i les necessitats específiques del client professional.

En línia amb l’estratègia d’omnicanalitat de Media Markt, els serveis de solucions empresarials s’ofereixen, a més de en totes les seves botigues, a través de la seva plataforma de comerç electrònic.

Media Markt Lleida serà present a la Fira de Sant Miquel / Eurofruit 2017 per donar a conèixer el seu nou departament de Business.

Concretament estarem al pavelló 4 del 28 de setembre al 1 d’Octubre.

Per a més informació contacti amb:
www.mediamarkt.es Media Markt Lleida /
[email protected] Albert Llamas / Business Manager / / 973 188 616
[email protected] Xavier Palau / Business Specialist / / 973 188 614

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.