Agroborges estarà present un any més a Eurofruit 2017

Agroquímics Les Borges SL és una empresa ubicada a Les Borges Blanques creada al 1985 i que segueix oferint als seus clients els millors productes i serveis, gràcies a la dilatada experiència dels seus fundadors i la dedicació del seu equip de professionals.

Com assenyalàvem l’any anterior, Agroborges ha centralitzat tots els seus departaments en una nova seu de més de 3500 m2 al Polígon les Verdunes, 11-12 de la mateixa població.

Som distribuïdors majoristes de fitosanitaris, adobs sòlids i líquids, micronutrients, productes de residu zero, material agrícola, jardineria i postcollita entre d’altres.

Cuidem dels nostres clients oferint-los els millors serveis: lliurament immediat dels productes, assessorament tècnic, monitoratge i seguiment de plagues, quadern d’explotació, producció integrada i plans de fertilització.

Un any més, estarem presents a Eurofruit del 28 de setembre a l’1 d’octubre amb estand propi presentant les últimes solucions del mercat per al sector agrícola. Agroborges confia en la seva visita, al nostre estand, en aquesta nova edició de la fira i així saludar-vos personalment.

Video corporatiu: https://www.youtube.com/watch?v=EW1GKafY_TA
Visita la nostra web: https://www.agroborges.com
Busca’ns al Facebook: https://www.facebook.com/Agroborges-0700449393308

 

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.