La consultora tecnològica Aritmos presentarà la seva renovada estratègia empresarial a Fira de Lleida

Aritmos, la consultora tecnològica amb seu a Lleida, presentarà la seva renovada estratègia corporativa i les seves línies mestres per als anys que vénen, en el marc de la major i més important fira al territori (Fira Agrària de Sant Miquel / Euro Fruit 2017). La companyia està invertint grans esforços per impulsar amb seguretat la transformació digital de les empreses a través de la tecnologia; per això, donarà a conèixer un renovat enfocament que ajudarà a apalancar el canvi tecnològic que moltes empreses han d’afrontar en els pròxims temps.

En aquest sentit Aritmos, en col·laboració de diferents partners tecnològics, està desenvolupant avançades solucions de gestió del negoci que permetin projectar a aquestes empreses cap a l’esmentat escenari futur: en definitiva, idees i eines tecnològiques que facilitin a empreses de totes les mides i sectors d’activitat lliurar els millors resultats al mercat. Tot això, acompanyat per un intensificat servei professional i d’alt valor afegit de la consultora tecnològica.

De fet, davant l’actual revolució digital sense precedents que viuen les empreses, i que incideix amb força en tots els sectors d’activitat empresarial, Aritmos ha decidit reforçar la seva posició estratègica per liderar i donar suport amb garanties la transformació digital integral dels clients. Un objectiu només assumible a través de l’aportació constant de majors i nous coneixements, millor know how tecnològic i noves solucions de negoci d’alt valor.

Aritmos serà present a la Fira Agrària de Sant Miquel / Euro Fruit 2017 (Fira de Lleida) per donar a conèixer aquesta orientació. Concretament al pavelló 4, estand 421-D, del 28 de setembre a l’1 d’octubre. Aquest fet coincideix amb l’actualització de la imatge corporativa d’empresa d’Aritmos.

Per a més informació contacti amb:
Aritmos / Premsa i Comunicació / www.aritmos.com
Josep Suriguera / [email protected] / 977 24 21 28

 

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.