Hidromatic estarà present a la Fira Sant Miquel 2017

Hidromatic presentarà a la Fira Sant Miquel de Lleida el seu sistema integral d’instal·lacions de reg. Agrupa  en una sola empresa l’assessorament agronòmic, el disseny hidràulic, els processos de fabricació de capçal de reg, casetes prefabricades, caldereria en acer, caldereria en polietilè, electricitat, automatismes de reg, excavacions, premuntatge, transport i postvenda.

També presentarà les seves innovacions tecnològiques que son solucions als problemes reals dels seus clients: hidrants de llarga durada, sistema d’injecció de purins, bombejos solars, sistemes d’optimització energètica, monitorització i gestió de canonades  laterals i comunitats de regants.

El sistema integral d’instal·lacions de reg Hidromatic optimitza la execució dels projectes de reg. Amb un mínim de temps donen resposta als clients. Es defineixen tots els paràmetres de qualitat. L’enginyeria de precisió junt amb els equips de muntatge, fabricació i el sistema de kits (premuntatges) ens permet donar alts nivells de qualitat. Un servei postvenda àgil, amb persones ben formades i molta experiència, garanteix el funcionament continuo de les nostres instal·lacions.

Les innovacions, hidrants de llarga durada, disminueixen radicalment les tasques de manteniment de les instal·lacions. El sistema d’injecció de purins, únic al mercat, es la solució  al aprofitament i repartiment de purins pel sistema d’aspersió. Els bombejos solars son la resposta per baixar els costos energètics de  bombeig de l’aigua. El servei Hidromatic de monitorització de canonades  laterals i comunitats de regants, amb servei 24 hores 7 dies setmana, permet optimitzar la demanda d’aigua, amb total autonomia per als regants.

Hidromatic es un proveïdor de solucions de reg eficients i durables per l’agricultura. Neix l’any 1999. Situat a Soses (Lleida). Durant 18 anys ha creat un equip humà de 45 persones molt professionals i s’ha dotat de mitjans de producció per atendre les necessitats dels projectes  de reg actuals.

www.hidromatic.es

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.