Ja pots consultar l’edició digital del núm. 180 d’Equipamiento y Servicios Municipales.

En aquesta 2a edició de l’any repassem els temes de més actualitat del sector com és habitual, amb la publicació de notícies, novetats tecnològiques, articles sobre projectes, reportatges sobre recollida de residus i neteja viària, enllumenat públic i eficiència energètica, smart cities, nous espais públics, equipament als municipis, mobilitat i molts altres temes.

A la portada hi trobem una vista aèria de l’Av. Gasteiz de Vitòria, fent referència a l’article que podràs veure a l’interior de la revista sobre la gestió sostenible del servei de conservació de zones verdes de la ciutat. Un servei que abasta el manteniment integral dels vuit grans parcs de la ciutat, la sega i desbrossament de més de tres milions de metres quadrats, la birbada i cavat de més de dos-cents mil metres quadrats d’arbustos, rosers i vivaces, la retallada de tanques i esporga d’arbustos, la gestió de la infraestructura verda de barri i tasques de reg.

També volem destacar l’article sobre la primera fase de la remodelació integral de l’avinguda Alcalde Clemente Díaz Ruiz de Fuengirola, que amb 15.500 metres quadrats de superfície constitueix un dels principals accessos a la ciutat. El projecte ha comptat amb un pressupost de més de 2,5 milions d’euros i aposta per compaginar les zones per a vianants, amb els vehicles i els aparcaments, amb una reforma completa de les infraestructures soterrades i en superfície.

Pel que fa a la recollida de residus trobaràs diversos articles, entre ells el nou sistema de recollida de RSU de càrrega bilateral amb grua robotitzada que ha implantat la Mancomunitat de Serveis de la Vega, que dóna servei a més de 30 pobles de la província de Sevilla. Un sistema pioner a la Península Ibèrica de permetre una recollida més eficaç i eficient, ja que es redueix la necessitat de personal en ser només necessari un únic treballador per exercir la funció.

Dins de l’apartat d’enllumenat públic, podràs llegir un interessant article sobre el projecte de millora de l’enllumenat dels barris de Palma (Mallorca). El nou contracte corresponent al període entre els anys 2015 i 2019 compta amb una inversió de 21,7 milions d’euros per a noves actuacions, el que suposarà actuar sobre uns 25.000 punts de llum de la ciutat. Aquesta inversió suposarà un estalvi anual superior al milió d’euros en el consum elèctric.

Finalment comentar que també podràs llegir un reportatge sobre el nou parc urbà de Malilla, amb una superfície de 70.000 metres quadrats és un dels parcs urbans més complets de València. Compta amb 86 horts urbans, 27.000 metres de zones verdes, a més d’un parc infantil, una àrea de 9.180 metres quadrats destinada a la construcció d’una instal·lació esportiva, zona de jocs, espai per a esplai caní, 3 basses per al reg i 3 històriques alqueries acuradament restaurades.

Accedeix directament a l’edició digital aquí.

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.