Jornades relacionades amb el sector fructícola a la Fira de Sant Miquel – Eurofruit

Fertilitat del sòl, optimització del reg, sanitat vegetal i el cultiu del festuc, temes centrals de les sessions

 

La Fira Agrària de Sant Miquel i el saló Eurofruit, certàmens paral·lels que tindran lloc del 28 de setembre a l’1 d’octubre de 2017 a la Fira de Lleida, ja han tancat les primeres jornades professionals centrades en temes d’actualitat com l’eficiència productiva, el reg i la fertirrigació, la sanitat vegetal o el cultiu del festuc. Cal recordar que aquesta doble manifestació agrària acollirà més d’una cinquantena d’activitats tècniques entre jornades, seminaris, presentacions, demostracions i degustacions.

Els visitants podran conèixer de primera mà el GeaOrgànica, un projecte global per a la millora de l’eficiència productiva, que permet comprendre la fertilitat i el funcionament del sòl per a la reducció de costos en adobs i fitosanitaris. Organitza la sessió Suelovivo, empresa per a la formació, planificació i acompanyament del canvi per a la millora dels processos i la fertilitat del sòl i l’augment de l’eficiència productiva.

ModpoW proposa la jornada “Optimització del reg i la fertirrigació a través de sensors de tecnologia multipunt”, en què les empreses Fertiadvisor, Poma de Girona i ModpoW exposaran la seva experiència.

La Direcció General d’Agricultura i Ramaderia del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació organitza la “X Jornada de Sanitat Vegetal”, una sessió tècnica de referència del Pla Anual de Transparència Tecnològica del DARP.

Per últim, l’entitat bancària Ibercaja presenta la “Jornada de cultiu del festuc”, que es divideix en dos temes: el cultiu del festuc: 40 anys d’experiència a Torrebesses, i alternatives de la propagació del festuc.