Acústics Ambient estarà present a Municipàlia 2017

Acústics Ambient SL, Consultoria Acústica treballa des de l’any 2000 en la reducció de nivells de pressió sonora en la indústria i medi ambient, així com en el desenvolupament de nous productes, sistemes constructius d’aïllament i condicionament acústic.

La contaminació acústica a les ciutats ha passat a ser una de les principals fonts de reclamacions en l’àmbit municipal. La societat cada vegada és més exigent amb el confort acústic requerit. La normativa legisla sobre els nivells a complir i els Ajuntaments són els principals gestors i responsables del compliment de la normativa.

Els ajuntaments han de dur a terme la gestió d’un contaminant atípic, complicat d’avaluar i de gestionar. Cal cada vegada més l’especialització i rigor en la gestió de la contaminació acústica.

En la propera edició de Municipàlia, Acústics Ambient SL presenta els projectes duts a terme en diferents ciutats, així com la possible col·laboració facilitant la gestió de la contaminació acústica.

Eines de gestió de contaminació acústica Municipal:
Mapa acústic. Mapa estratègic de contaminació acústica. Estudi d’Impacte Acústic. Sonometries. Mesura de vibracions. Simulació Acústica.

La correcta aprovació dels mapes de capacitat acústica i estratègics faciliten la gestió de la contaminació acústica de les poblacions.

El Pla d’acció i el compromís de la seva aprovació, com a eina de gestió contra la reducció de soroll a les ciutats.

Revisió de les ordenances municipals de protecció contra la contaminació acústica.

Monitorització de la contaminació acústica municipal. Eines Smart City per a la correcta gestió de contaminació acústica en ciutats.

Gestió d’acústica en oci nocturn.

Correcta gestió i planificació de contaminació acústica d’esdeveniments musicals a l’aire lliure.

Estudi acústic de redistribució d’esdeveniments tipus concerts, festivals musicals, revetlles, etc …

Gestió administrativa de denúncies de contaminació acústica per part d’Ajuntaments.

Disseny d’espais Acústics: pavellons, escoles de música, teatres, auditoris, etc, …

Anàlisi de reducció dels nivells de pressió sonora dels sistemes de recollida de residus urbans.

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.