Urbiotica: 1a participació a Municipàlia

L’empresa tecnològica Urbiotica participarà a la propera edició de la Fira Internacional Municipàlia presentant les seves solucions de guiat d’estacionament urbà, control de l’estacionament regulat i monitorització del soroll urbà.

Les solucions de guiat i control de l’estacionament d’Urbiotica estan pensades per millorar la mobilitat. Mitjançant sensors sense fil i autònoms s’obté informació en temps real sobre la disponibilitat de les places d’estacionament en les diferents zones del municipi que es comparteix en temps real amb els conductors a través de panells informatius i aplicacions mòbils. Els gestors municipals obtenen informació sobre el nivell d’ocupació, el nombre i durada de les sessions d’estacionament i poden controlar de manera eficient l’ús de les places regulades. Algunes ciutats com Eivissa, Castelló, Santiago de Xile o Burlington (Canadà) ja han implantat el sistema de guiat urbà d’Urbiotica.

La solució de monitorització del soroll d’Urbiotica utilitza sensors de soroll per mesurar la contaminació acústica de manera contínua i totalment autònoma sense necessitat d’intervenció per part d’un tècnic. Amb les dades obtingudes per la xarxa de sensors es generen informacions de qualitat acústica que permet fer un seguiment i control de les zones amb alts nivells de soroll per tràfic, oci nocturn, obres i activitats industrials. Les ciutats de Girona i Alacant ja tenen en marxa el sistema de monitoratge continu d’Urbiotica i comparteixen la informació amb els seus ciutadans a través del web municipal.

 

Sobre Urbiotica
Urbiotica és una companyia fundada a Barcelona i especialitzada en el disseny i desenvolupament de sistemes de sensorització d’última generació que proporcionen informació en temps real del que succeeix en els àmbits de la mobilitat i la monitorització ambiental. Actualment té projectes instal·lats en més de 40 ciutats en 3 continents.

 

Enllaços d’interès:
Solució guiat urbà
Solució control estacionament regulat
Solució monitorització del soroll

 

Més informació:
Maria Huidobro – Monitorització Soroll | Camille Loth – Estacionament
[email protected] | www.urbiotica.com

 

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.