Dulecentre, S.A. – Maliv estarà present a Municipàlia 2017

Dulecentre, SA – Maliv és importador exclusiu de DULEVO INTERNATIONAL fa més de 30 anys. La nostra principal dedicació és la distribució de maquinària de neteja industrial i viària per a empreses de neteja, ajuntaments i indústries de tots els sectors i els serveis postvenda.

Tenim una gamma completa per a atendre les necessitats més exigents, des de l’aspirador més petit (Dulevac Magic 5) fins a l’escombradora vial més gran (Dulevo 6000 Revolution o la versió en gas natural D-6000 ZERO), passant per una gran gamma de fregadores de totes les dimensions, igual que en escombradores industrials i del sector ciments. Sistemes de rentat a pressió autònoms i fins i tot muntats en furgó. Vehicles per a transport de contenidors municipals i fins i tot instal·lacions d’aspiració per a la indústria completen les nostres propostes globals.

GRANS NOVETATS NETEJA VIÀRIA

Nous models DULEVO de GAS.N.C; l’escombradora 6000 GNC i l’aigualejadora 6000 GNC que ofereixen la millor solució entre màximes prestacions i el més gran respecte al medi ambient de les nostres ciutats.

La gran novetat a Municipàlia és la presentació de la nostra escombradora DULEVO 100% Elèctrica amb bateria de liti que assegura més de 8 hores d’autonomia.

 

El nostre propi servei post venda oficial DULEVO i el sistema logístic de repartiment unit als nostres elevats estàndards de qualitat configuren una proposta integral en el sector de la neteja, tant institucional com industrial i comercial.

Som conscients del valor que representa cada client, per aquest motiu en tots els nostres departaments trobarà persones per entendre les seves necessitats i resoldre les seves dificultats i fins i tot proposar mètodes i temps.

Tots els productes que comercialitzem i en especial la nostra maquinària de neteja Dulevo amb més de 100 models, estan avalats per la seva alta qualitat contrastada, fabricats a Europa sota la norma ISO 9001 han passat els controls de qualitat més exigents amb els laboratoris de certificació DNV , TÜV, BGIA i Studio Alfa, a més tota la seva construcció ha estat creada de forma ergonòmica per al seu fàcil maneig, el seu alt rendiment i el seu respecte amb el medi ambient gràcies també al seu elevat estalvi en el consum d’aigua i combustible. El nostre reeixit filtre de Gore Tex per a les escombradores, únic al mercat i amb patent Dulevo, aconsegueix obtenir la captació de les partícules més fines, i al mateix temps estalviar gran quantitat d’aigua. La captació de PM10 és absoluta i en PM5 el 98%.

Tota aquesta gamma de productes i de serveis global queda a la seva disposició, per això us proposem que ens consulti sense compromís sobre les seves necessitats de neteja.

Més informació:
DULECENTRE – MALIV
Tel. 937-293-222
[email protected]
http://maliv.com/


Informació facilitada per l’empresa expositora.