Presentació

Presentem la 63a edició de la Fira Agraria de Sant Miquel—Saló nacional de la maquinària agrícola de Lleida com un punt de trobada per a la primeres empreses del sector agrari. Els distintius de qualitat, innovació i experiència ens avalen com una fira de referència tant a nivell estatal com europeu.

 

La passada edició fou un èxit, amb més de 150.000 visitants, 325 expositors i 64 conferències, jornades tècniques i altres activitats paral·leles amb més de 6.000 inscripcions de professionals del sector i múltiples visites institucionals.

 

El lliurament de la 21a edició dels Premis a la Innovació Tecnològica de Maquinària Agrícola i el Premi del Llibre Agrari en la seva 46a edició, fan de la Fira de Sant Miquel un punt de trobada per a professionals, fabricants i distribuïdors vinculats amb el món agrari.

 

Aquest any 2017 la 63a Fira Agrària Sant Miquel té la previsió de mantenir el creixement dels anys anteriors, amb l’objectiu de garantir que el marc de la fira esdevingui la millor eina de promoció de la seva empresa.

 

Print Friendly, PDF & Email