Unes 18.000 persones gaudeixen de les novetats del Saló DeNuvis

Bona acollida dels expositors i del públic, que cada vegada busca  organitzar celebracions més personalitzades i especials

 

La 19a edició de la fira DeNuvis (Saló de Serveis i Equipaments per a Celebracions) ha tancat les portes aquesta tarda al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb una bona afluència de públic, que ha arribat als 18.000 visitants de les darreres edicions, una valoració positiva generalitzada dels 96 expositors –plena ocupació amb empreses procedents de les demarcacions de Lleida, Osca, Tarragona i Barcelona– i una molt bona acollida de les tres desfilades de moda i les activitats paral·leles.

Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha explicat que “DeNuvis és un excel·lent punt de trobada entre l’oferta i la demanda d’equipaments i de serveis per a celebracions (casaments, aniversaris, comunions i batejos, etc.) que en un cap de setmana poden contractar tot allò que necessiten en un mateix espai, el que suposa un estalvi de temps, a la vegada que els visitants poden gaudir d’ofertes i promocions pel sol fet d’adquirir un producte al certamen”.

Oró ha afegit que “també hem percebut una adaptació de l’oferta a les noves demandes, en el sentit que cada vegada es busquen celebracions més personalitzades i especials”. Quant als visitants, ha dit que “valoren enormement la gran variat d’oferta, que inclou els restaurants, les cases rurals, el càtering, els vestits, la joieria, els viatges, la música o la bellesa”.

La 19a edició del saló ha comptat amb un total de 96 expositors, representants d’una vintena de sectors adreçats a tots aquells que necessiten organitzar un casament, una comunió, un bateig, un aniversari especial, un comiat de solter o de soltera diferent, sopars d’empresa, bodes de plata i or, grans viatges i escapades romàntiques, obsequis originals, esdeveniments d’empresa, etc.

Un dels plats forts de la fira han estat les tres desfilades de moda, amb un nombrós públic en cada sessió. Les empreses Alba Minguella-l’Atelier, Booknovias, Boutique la Novia, Toni Barceló, Goumar i Sastreria Lorenzo han presentat les darreres novetats en vestits de núvia i de nuvi, de festa,  de madrina i de comunió.

Cal afegir que a més de les promocions en serveis i productes (sortejos i descomptes) que han ofert les empreses expositores entre els visitants del saló, Fira de Lleida organitza el gran sorteig DeNuvis entre les parelles que s’hagin de casar i hagin contractat un servei a la fira. La parella guanyadora rebrà 1.000 euros per a l’adquisició de productes i serveis entre les empreses expositores d’aquesta edició del saló.

 

 

Print Friendly, PDF & Email