10-11 de novembre de 2018

 

Exposa

Denuvis és el Saló de referència a la província de Lleida dirigit al gran públic sobre tot tipus de serveis i equipaments per a casaments, celebracions, actes socials i festes.

Lleida i el recinte firal és la ubicació ideal per donar acollida a un esdeveniment d’aquest nivell que juntament amb la publicitat, desfilades, sortejos, activitats, degustacions i demostracions es converteix en un espai clau per donar visibilitat a la teva empresa, potenciar la marca corporativa i impulsar contactes amb els nuvis i clients potencials del sector nupcial i esdeveniments.

 

Aquest espai únic, permet contactar amb totes aquelles parelles que es casen d’una manera personalitzada, saber quines son les seves necessitats i poder connectar amb l’estil de celebració que estan buscant per proposar els teus serveis d’una manera més individualitzada i efectiva, concentrat en un espai de temps de dos dies.

DeNuvis, tot per a la teva celebració

Edició: 20a
Dies: 10 i 11 de novembre de 2018
Horari: de 10.30 a 20.30 h.

Sectors:

Agències de viatges
Assegurances
Càtering
Espais per a celebracions
Estètica
Floristeria
Fotografia i vídeo
Joieria
Lloguer de vehicles
Lloguer d’equipaments

Mobles i decoració
Música i animació
Organització i wedding planner
Participacions i regals
Perruqueria
Restaurants i hotels
Vestits de núvia i nuvi
Vestits de festa
Vestits de comunió

 

Novetats!

ENS ESTRENEM A INSTAGRAM I TENIM PÀGINA PRÒPIA DE FACEBOOK DE DENUVIS!
Podrem compartir novetats, tendències, fotografies, les vostres promocions… cliqueu m’agrada per rebre les notícies i compartiu amb el hashtag #Denuvis2018 per posicionar-vos a les xarxes.

FIRA DE DOS DIES
2 dies per facilitar l’organització, preparació i assistència a la fira dels expositors i els visitants.

ÀREA D’EXPOSITORS
Un cop reservat l’espai i confirmat, rebreu un correu de benvinguda amb un codi d’usuari i un link per entrar a la vostra zona d’expositors on us explicarem tot (invitacions electròniques, portal de proveïdors, accés a les dades dels visitants que han entrat amb la teva invitació.) Us expliquem tots els avantatges i eines en una senzilla guia juntament amb el correu de benvinguda.
Trobareu tota la informació del vostre interès per preparar la fira!

PUBLICITAT GRATUÏTA
Estem preparant una campanya de difusió per a que puguis tindre més visites al teu estand. A l’àrea d’expositors i portal de proveïdors podràs penjar la informació de la teva empresa. Arriba a més gent, però no et descuidis, envia’ns la informació abans del termini que el temps passa volant!

ACTIVITATS
Degustacions, demostracions i activitats que estem preparant i que anirem explicant!

 

Preguntes? Contacta’m!

Verònica Barrull
619 929 501
vbarrull@firadelleida.com

Print Friendly, PDF & Email