El Saló DeNuvis manté la plena ocupació amb les novetats de 96 expositors

Les desfilades de vestits de núvia i nuvi, de festa, de madrina i de comunió, les promocions i descomptes i el sorteig de 1.000 euros, grans atractius

 

La 19a edició de la fira De Nuvis (Saló de Serveis i Equipaments per a Celebracions) tindrà lloc del 10 al 12 de novembre al Pavelló 4 de la Fira de Lleida amb un total de 96 expositors (un més que l’edició anterior), i amb plena ocupació. De Nuvis està dirigida a totes les persones que vulguin celebrar un esdeveniment a mida, adaptat a tots els estils i pressupostos, les quals podran trobar en un únic espai atractiu tot el que necessiten per organitzar un casament, una comunió, un bateig, un aniversari especial, un comiat de solter o de soltera diferent, sopars d’empresa, bodes de plata i or, grans viatges i escapades romàntiques, obsequis originals, esdeveniments d’empresa, etc.

A més de l’àrea expositiva, el saló De Nuvis oferirà als visitants desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa i de madrina, el dissabte dia 11, a les 11.15 i a les 17 h, i el diumenge dia 12, a les 17, amb la participació de les empreses Alba Minguella-l’Atelier, Booknovias, Boutique la Novia, Giacomo Mazzalli, Goumar i Sastreria Lorenzo. El diumenge, se celebrarà també la desfilada de vestits de comunió. Abans de les desfilades es faran degustacions de canapès i cocktails a càrrec de Caparrós celebracions (places limitades per ordre d’arribada).

Els visitants també podran gaudir de música en directe durant la fira i abans de les desfilades a càrrec de Clàssica, música d’events; actuacions musicals d’Oui Music Oui Events (dissabte i diumenge a les 12.30 h), demostracions de maquillatge i pentinats de núvia a càrrec d’Estètica Sara Buira i Hairstudio by Dani, flasmob amb El Vals de tu boda (dissabte a les 19.15 h), exhibició de l’escola de ball Amaball (diumenge, a les 19.30 h) i tastos, demostracions, degustacions i exhibicions de pentinats i maquillatges per a esdeveniments i de decoracions originals, entre d’altres.

Els expositors presents al De Nuvis faran més de 50 interessants promocions en serveis i productes entre els visitants del saló amb descomptes del 5 al 50% per contractar a la fira. Entre els premis que oferiran els expositors hi ha regals dels complements de la núvia o el nuvi, ampliació de serveis al banquet, sortejos, degustacions, etc. També hi podran trobar xecs regal de diversos serveis fins a 300 €, sortejos de jocs de maletes, allotjaments per la nit de noces, estades en balneari o viatge a escollir entre Sri Lanka o un creuer pel Carib, entre molts altres. Com cada any, hi haurà el gran sorteig De Nuvis, en què Fira de Lleida sortejarà 1.000 euros (per a l’adquisició de productes i serveis entre les empreses expositores) entre les parelles que s’hagin de casar i contractin un servei a la fira.

Presència del comerç lleidatà
Durant l’acte de presentació de De Nuvis, Joan Simó, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida i de la Comissió Delegada de la Fundació Fira de Lleida, ha destacat que “la fira s’ha mantingut en els darrers anys malgrat la difícil situació econòmica viscuda” i ha remarcat la importància que té que s’hagi ocupat tota la superfície d’exposició.

M. Mora, diputada de la Diputació de Lleida, ha recordat que “la Diputació de Lleida dóna suport a la celebració de fires per tal de promocionar els productes i els serveis del territori”. Mora ha dit que “De Nuvis és un saló consolidat i molt apreciat, tant per les empreses del sector com pels visitants, com ho demostra la xifra assolida en la darrera edició de 18.000 visitants i 1.400 persones que van veure les desfilades de moda”.

Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha explicat que “la fira s’adreça a molts col·lectius, com ara els interessants en els casaments, els batejos, les comunions, els acomiadaments de solters i solteres, els aniversaris especials, els sopars d’empresa, etc.” Oró ha afegit que “De Nuvis és una fira de referència a Catalunya, que aplega empreses expositores i visitants, bàsicament de Lleida, però també de demarcacions del voltant”.

De Nuvis aplegarà una vintena de sectors relacionats amb el món dels casaments, les comunions, els batejos i altres activitats socials d’aquest àmbit. El saló ofereix una àmplia oferta de les novetats relacionades amb els sectors de les agències de viatges i creuers; vestits de núvia i nuvi; espais per a celebracions; càtering; participacions i regals; estètica i perruqueria; fotografia i vídeo; comunió i moda infantil; floristeria; joieria; decoració i lloguer de material; wedding planners i organització d’esdeveniments; restaurants i banquets; hotels i allotjaments; vestits de festa, i música, animació i lloguer de vehicles.

L’horari del saló De Nuvis anirà de les 17 a les 20.30 h (divendres) i de les 10.30 a les 20.30 h (dissabte i diumenge). El preu de l’entrada al certamen és de 4 euros, i inclou l’exposició, les desfilades de moda, les actuacions i les exhibicions.

 

Print Friendly, PDF & Email