El Saló DeNuvis diversifica i incrementa la qualitat de l’oferta

L’impacte econòmic anual sobre el territori seria de 15,8 milions d’euros, considerant que el cost mitjà d’una boda a Lleida és de 12.000 € i que l’any 2015 es van registrar 1.315 matrimonis

 

“Hem mantingut el nombre d’expositors, hem millorat la presentació dels estands i esperem que passin tants visitants com l’any passat (20.000)”, ha destacat Joan Simó, president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, en el decurs de la inauguració de la fira DeNuvis (Saló de Serveis i Equipaments per a Celebracions). A nivell més genèric, Simó ha destacat que Fira de Lleida ha sabut capejar la crisi mantenint i fins i tot potenciant els salons que organitza, davant altres institucions firal que han perdut certàmens.

De la seva banda, el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, ha afirmat que DeNuvis ”és una fira del tot consolidada amb un nivell de satisfacció molt alt per part dels expositors, l’índex de repetició dels qual és molt elevat”, i ha incidit també en l’evolució del saló, que “va començar molt focalitzat en el sector de les bodes però ha anat ampliant-se i dirigint-se a un públic més genèric, des del que vol celebrar una comunió o un bateig al que vol fer un aniversari o una reunió familiar”.

La 18a edició de la fira DeNuvis ha obert avui les portes i es desenvoluparà aquest cap de setmana al Pavelló 4 de la Fira de Lleida amb un total de 95 expositors. DeNuvis està dirigida a totes les persones que vulguin celebrar un esdeveniment a mida, les quals podran trobar en un espai atractiu tot el que necessiten per organitzar un casament, una comunió, un bateig, un aniversari especial, un comiat de solter o de soltera diferent, sopars d’empresa, bodes de plata i or, grans viatges i escapades romàntiques, obsequis originals, esdeveniments d’empresa, etc.

Impacte econòmic al territori
La importància econòmica del sector de les noces queda reflectit en les xifres oficials. L’any 2015 el nombre de matrimonis a la demarcació de Lleida, segons l’Idescat, fou de 1.315. Considerant que, segons la Federació d’Usuaris Consumidors Independents, el cost mitjà d’una boda a Lleida és de 12.000 €, el resultat seria un impacte econòmic de 15,8 milions d’euros.

Demà comencen les desfilades
Cal recordar que DeNuvis oferirà als visitants desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa i madrina, demà dissabte dia 5 i el diumenge dia 6, a les 11.30 i a les 17.15 h, amb la participació de les empreses Alba Minguella-l’Atelier, Blackpier, Boutique la Novia, Giacomo Mazzalli, Goumar, Lluna de Drap i Sastreria Lorenzo. El diumenge, a les 11.30 h, se celebrarà la desfilada de vestits de comunió amb la participació de Boutique la Novia i Lluna de Drap.

Un quart d’hora abans de les desfilades, tindrà lloc a la zona vip un concert en directe a càrrec de LleidaClàssica, formació especialitzada en músics d’esdeveniments socials, i es faran degustacions de canapès i cocktails a càrrec de Caparrós celebracions.

DeNuvis aplega una vintena de sectors relacionats amb el món dels casaments, les comunions, els batejos i altres activitats socials d’aquest àmbit. El saló ofereix una àmplia oferta relacionada amb els sectors de les agències de viatges i creuers; vestits de nuvi i núvia; espais singulars; càtering; participacions i regals; estètica i perruqueria; fotografia i vídeo; mobles, cuines i decoració per a la llar; floristeria; joieria; decoració i lloguer de material; wedding planners i organització d’esdeveniments; restaurants i banquets; hotels i balnearis; vestits de festa, i comunió i moda infantil.

 

 

Print Friendly, PDF & Email