El premi de 1.000 € del Saló DeNuvis, per a una parella del Soleràs i Manresa

En la pròxima edició del saló, que tindrà lloc del 10 al 12 de novembre, Fira de Lleida farà un nou sorteig per a les parelles que es casin

 

Natàlia Tost, del Soleràs, i Toni Soler, de Manresa, parella resident a la capital del Bages, han rebut un taló per valor de 1.000 € corresponent al sorteig efectuat en la darrera edició del saló De Nuvis (any 2016), entre totes les parelles que s’havien de casar i van contractar un servei durant la visita al certamen. Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha lliurat el xec.

La parella guanyadora, que es va casar el 28 de juliol passat a Bellvís, destaca que van visitar la darrera edició de De Nuvis “seguint la recomanació d’amics i familiars que ja el coneixien” i que van contractar productes i serveis a diferents expositors del saló. Natàlia i Toni han destacat que De Nuvis “és una fira molt completa, en què en un únic espai trobes tot el que necessites per organitzar un casament, i també ens va servir de recordatori per repassar tot el que calia fer abans i durant la boda i, a més, vam poder tenir idees noves”.

De cara a De Nuvis 2017, Fira de Lleida recorda que totes aquelles parelles inscrites a la pàgina web www.denuvis.com com a visitants del saló que es casin i que contractin algun servei al saló, podran optar a aquest sorteig de 1.000 €. Els guanyadors hauran de destinar el premi a la compra de serveis i productes per al casament o celebració entre tots els expositors presents a la fira. A més del sorteig de Fira de Lleida, una cinquantena d’expositors sortejaran o faran descomptes en serveis i productes entre els visitants del saló.

La pròxima edició del certamen tindrà lloc del 10 al 12 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida. L’horari del saló De Nuvis anirà de les 17 a les 20.30 h (el divendres) i de les 10.30 a les 20.30 h (el dissabte i el diumenge).

 

 

Print Friendly, PDF & Email