DeNuvis es consolida com a aparador del sector de les bodes i celebracions

Amb uns 1.400 assistents, les desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa, de madrina i de comunió han estat protagonistes de la 18a edició de la fira lleidatana

 

Amb uns 1.400 assistents, les desfilades han estat un cop més protagonistes de la 18a edició de la fira DeNuvis (Saló de Serveis i Equipaments per a Celebracions), certamen que tancarà les portes avui diumenge amb la previsió de superar els 18.000 visitants. Els 4 passis de vestits de núvia i de nuvi, de festa, de madrina i de comunió, han comptat amb la participació de les empreses Alba Minguella-l’Atelier, Blackpier, Boutique la Novia, Giacomo Mazzalli, Goumar, Lluna de Drap i Sastreria Lorenzo, amb maquillatge de Sara Buira i perruqueria de Hairstudio. Han participat en les desfilades un total de 26 models (16 noies i nois i 10 infants).

Rafael Peris, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, ha fet balanç de l’edició d’enguany del saló DeNuvis, que ha qualificat d’exitosa, i ha destacat l’evolució de la fira, que en les seves divuit edicions s’ha anat adaptant progressivament a les noves necessitats del mercat, passant d’una oferta dirigida específicament al sector de les bodes a una altra pensada per un públic més ampli, des de parelles a famílies i grups d’amics. També ha destacat la tendència a la personalització de les bodes i de la resta de celebracions.

Oriol Oró, director general de Fira de Lleida, ha explicat que DeNuvis és “un aparador molt precís del àmbit de les bodes i celebracions, on podem constatar tendències com el de la personalització d’aquests esdeveniments, la progressiva importància de les noves tecnologies o la ‘professionalització’ del sector amb figures com el wedding planner. Oró ha asseverat que, més enllà del nombre de visitants, un dels factors que aprecien els expositors és que “un altíssim percentatge de visitants del saló són potencials compradors, aquí hi ha poques persones que vinguin a passejar”.

La 18a edició del saló ha comptat amb un total de 95 expositors, representants d’una vintena de sectors adreçats tots aquells que necessiten organitzar un casament, una comunió, un bateig, un aniversari especial, un comiat de solter o de soltera diferent, sopars d’empresa, bodes de plata i or, grans viatges i escapades romàntiques, obsequis originals, esdeveniments d’empresa, etc.

Cal afegir que a més de les promocions en serveis i productes (sortejos i descomptes) que han ofert les empreses expositores entre els visitants del saló, Fira de Lleida organitza el gran sorteig DeNuvis entre les parelles que s’hagin de casar i hagin contractat un servei a la fira. La parella guanyadora rebrà 1.000 euros per a l’adquisició de productes i serveis entre les empreses expositores d’aquesta edició del saló.

 

Print Friendly, PDF & Email